Hyppää sisältöön

Kirkon kasvatuksen päivät

Kirkon kasvatuksen päivät 2021 on siirretty Vierumäen urheilukeskuksesta Jyväskylän Paviljonkiin. Nähdään Jyväskylässä 12.-14.1.2021 teemalla "Liikkeellä".

Kirkon kasvatuksen päiviät Jyväskylän Paviljongissa 12.-14.1.2021

Kirkon kasvatuksen päivät 2021 on siirretty Vierumäen urheilukeskuksesta Jyväskylän Paviljonkiin. Joudumme siirtämään tapahtuman meistä riippumattomista syistä, sillä Vierumäen uudet tilat eivät ehdi valmistua ajoissa ennen tapahtumaamme. Palaamme Vierumäelle mahdollisesti vuonna 2022, mutta ensi tammikuussa 12.-14.1.2021 kokoonumme tuttuun Jyväskylän Paviljonkiin.

  • Jos olet jo omatoimisesti ehtinyt tehdä majoitusvarauksen Vierumäeltä, hoituu majoituksen peruuttaminen suoraan Vierumäen ja sinun välilläsi.
     
  • Kun julkaisemme Kirkon kasvatuksen päivien ilmoittautumisen syksyllä 2021, tulemme julkaisemaan myös majoitusvaraustiedot normaalihintoja edullisimpine majoituspaketteineen. Mikäli haluat varata majoituksen Jyväskylästä jo etukäteen itse, niin se toki onnistuu, mutta hinnat voivat olla kalliimpia kuin syksyllä julkaistavat tapahtuman majoituspakettihinnat.
     
  • Seuraa tätä sivua ja päivien somekanavia pitkin vuotta. Ilmoittautuminen ja majoituspaketit avataan syksyllä 2020.

Lisätietoa:

Ota yhteyttä

asiantuntija
Toiminnallinen osasto
Kasvatus ja perheasiat
Eteläranta 8
00130 Helsinki
Päivitetty