Hyppää sisältöön

Tapahtumat

Vaivatta vihille? Hääyö-tapahtumia järjestetään ympäri Suomea. Tunnelma on lämmin ja kepeä sekä rennon juhlava. Tervetuloa mukaan!

La 15.8.2020 Pyhän Katariinan kirkko, Turku

Hääyössä pääset vihille juhlavasti mutta pienellä vaivalla. Tunnelmallista Hääyö-tapahtumaa vietetään Turussa Pyhän Katariinan kirkossa ja pappilan puutarhassa (Kirkkotie 46) lauantaina 15.8.2020 klo 18 alkaen.

Hääyö on ainutlaatuinen vihkitilaisuus, jossa saman illan aikana vihitään useita pareja. Hääyössä kaikki musiikista pieneen tarjoiluun on järjestetty sinulle valmiiksi. Talo tarjoaa tarvittaessa todistajat, mutta myös omat vieraasi ovat tervetulleita.

Mukaan tarvitset vain

  • tulevan puolisosi ja sormukset
  • avioliiton esteettömyystodistuksen
  • molempien henkilöllisyystodistukset.

Tapahtumassa voi myös pyytää siunaamista aiemmin solmitulle avioliitolle.

Sähköinen ilmoittautuminen Hääyöhön on käynnissä 4.5.–3.7.2020. Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita vihkipaikaksi joko Pyhän Katariinan kirkon tai pappilan puutarhan (sateen sattuessa pappilan kappeli). Vihkimisiä on Hääyössä 20 minuutin välein aina puoleenyöhön asti.

Lue lisää Turun Hääyöstä

Pe 28.8.2020, Espoonlahden kirkko

Nyt on helppoa mennä naimisiin! Me on varattu kirkko ja kakkukahvit - tule paikalle tulevan puolisosi kanssa! Vihkiajat puolen tunnin välein klo 21–00.

Hääparille ja n. 10 häävieraalle tarjotaan seremonian jälkeen kakkukahvit. Varaukset Espoon seurakuntien palvelukeskus ma-pe klo 9–15 p. 09 8050 2601.

Tapahtuma Espoon seurakuntien verkkosivuilla
Tapahtuma Facebookissa

Pe 18.9.2020, Vantaan Pyhän Laurin kirkko 

Syyskuun hämärtyvässä illassa keskiaikainen kivikirkko on täynnä onnea ja rakkautta. Vantaan Pyhän Laurin kirkon Hääyössä pääsee naimisiin tunnelmallisesti ja arvokkaasti, mutta vaivatta. Mukaan tarvitset vain tulevan puolisosi ja sormukset, avioliiton esteettömyystodistuksen ja molempien henkilöllisyystodistukset.

Seuraamme koronatilannetta ja toimimme viranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti. Vihkimiset toteutetaan, mutta päivitämme järjestelyjen yksityiskohdista lisää tietoa. Tällä hetkellä tarkoituksena on, että vihkiaikojen jako alkaisi Pyhän Laurin kappelilla (Pappilankuja 3) klo 18.00 ja vihkimiset käynnistyisivät klo 19. Muutokset tässä ovat kuitenkin mahdollisia, ajantasaiset ohjeet tilaisuuteen osallistumisesta kerrotaan elokuun aikana.

Vihkimisiä jatketaan niin pitkään, kuin vihittäviä pareja riittää - tarvittaessa vaikka koko yö! 

Kaikkien aikojen ensimmäistä Hääyö-tapahtumaa vietettiin vuonna 2009 juuri täällä, pääkaupunkiseudun vanhimmassa rakennuksessa. Tapahtuma-ajaksi on vakiintunut syyskuun kolmas perjantai.

Hääyöstä tuli niin suosittu, että malli vaivattomasta, mutta tunnelmallisesta vihkitapahtumasta on sittemmin levinnyt muillekin paikkakunnille Haluatko lisätietoa Hääyöstä? Katso nettisivuiltamme tai ota yhteyttä pappi Terhi Viljaseen terhi.viljanen@evl.fi puh. 050 310 6824.

Pe 18.9. Kallion kirkko, Helsinki

Yllätä rakkaasi tai yllätä itsesi - vaivattomasti mutta tyylillä naimisiin!

Hääyö saattaa olla teidän juttunne.

Hääyö on vihkitilaisuus, jossa saman illan aikana vihitään useita pareja.

Vihkiaikoja tai avioliiton siunausaikoja voi varata klo 18 eteenpäin.

Mukaan tarvitset vain puolisosi, sormukset, avioliiton esteettömyystodistuksen (voi tilata netistä esteidentutkinta.fi) ja henkilöllisyystodistukset.

Todistajat löytyvät talon puolesta, mutta halutessanne voitte kutsua mukaan myös omia juhlavieraitanne.

Vihkimisen jälkeen tarjoamme kakkukahvit!

Kysy lisää ja varaa teille sopiva aika. Kirkkoherranvirasto palvelee ma, ti ja to klo 9–14, ke klo 12–17, 09 2340 3600, kallio.srk@evl.fi, Itäinen papinkatu 2, 00530 Helsinki

Kun on aika sanoa tahdon - Kallion kirkon Hääyö -Facebook-tapahtuma

La 10.10.2020 Kulosaaren kirkko, Helsinki

Ilta rakkautta täynnä, ilmassa tuntuu onni. Elämä on yhtäkkiä valoa täynnä!

Seuraava Hääyö Kulosaaren kirkossa järjestetään lauantaina 10.10.2020 klo 17-22.

Koe kirkkohäiden tunnelma vaivattomalla ja kuitenkin henkilökohtaisella tavalla, vieraittesi kanssa tai vaikka ihan kahdestaan. Hääyönä on mahdollisuus avioliittoon vihkimiseen, avioliiton siunaukseen ja vihkivalojen uusintaan yhdessä Helsingin suosituimmista vihkikirkoista. Seurakunta tarjoaa puitteet ja järjestää tarvittaessa avioliiton todistajat - riittää kun hoidatte esteidentutkinnan ja järjestätte itsenne paikalle! 

Parit vihitään yksi kerrallaan, mutta halutessaan samalla kertaa voidaan vihkiä esimerkiksi ystäväpariskunnat.

Paikkoja voi kysellä pastori Jenni Kalliolta, jenni.h.kallio@evl.fi 10.8. alkaen.

Pe 27.11.2020 Tuomiokirkko, Tampere

Haluatteko juhlalliset ja tunnelmalliset kirkkohäät vähällä vaivalla? Hääyössä se on mahdollista. Riittää kun tulette paikalle ja sanotte ”tahdon”, seurakunta järjestää kaiken muun ja tarjoaa vielä mainiot kakkukahvit juhlan kunniaksi.

Ilmoittautuminen 16.11.2020 mennessä.

Tiedustelut ja toimitusvaraukset arkisin klo 9–15  p. 03219 070 tai pastori Merja Halivaara p. 050 587 5001 merja.halivaara@evl.fi.

Hääyö. Ensisuudelma, jonka saat kokea uudestaan.