Tapahtumat

Vaivatta vihille? Hääyö-tapahtumia järjestetään ympäri Suomea. Tunnelma on lämmin ja kepeä sekä rennon juhlava. Tervetuloa mukaan!

Pe 22.11. Tampereen tuomiokirkko

Haluatteko juhlalliset ja tunnelmalliset kirkkohäät vähällä vaivalla? Hääyössä se on mahdollista. Riittää kun tulette paikalle ja sanotte ”tahdon”, seurakunta järjestää kaiken muun ja tarjoaa vielä mainiot kakkukahvit juhlan kunniaksi.

Hääyö on tunnelmallinen vihkitilaisuus, jossa vihitään useampi pari yhdellä kertaa. Ennen vihkimistä pappi keskustelee vihkiparin kanssa ja paperiasiat laitetaan kuntoon. Vihkimisen jälkeen seurakunta tarjoaa kakkukahvit hääparille ja heidän läheisilleen.

Ilmoittautua voi  arkisin klo 9 - 15  p. 03 219 0705

Lue lisää

Pe 22.11.2019 Ylitornion kirkko

Haluatteko ainutlaatuiset kirkkohäät vähällä vaivalla? Hääyössä se on mahdollista.

Tunnelmallista Hääyötä vietetään Ylitornion kirkossa (Alkkulanraitti 8) perjantaina 22.11.2019. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää kun saavut paikalle klo 18.30, jolloin vihkivuorot jaetaan. Vihkimiset alkavat klo 19.

Hääyössä kaikki on tehty sinulle valmiiksi, naimisiin pääsee vaivattomasti, mutta ihanan tunnelmallisesti. Kirkossa on valmiina kanttori ja papit sekä valokuvaaja.

Hääyössä on mahdollisuus myös saada kirkollinen siunaus jo solmitulle avioliitolle. Maistraatissa solmitusta avioliitosta pyydä vihkimistodistus maistraatista ja ota se mukaan. Tällöin hääparin ei välttämättä tarvitse myöskään kuulua kirkkoon.

Lisätietoja pastori Jonna Toloselta puh. 0405227419, jonna.tolonen@evl.fi

Hääyö Kulosaaren kirkossa 2.2.2020

Ilta rakkautta täynnä, ilmassa tuntuu onni. Elämä on yhtäkkiä valoa täynnä!

Historian ensimmäinen Hääyö Kulosaaren kirkossa järjestetään kynttilänpäivän iltana, sunnuntaina 02.02.2020 klo 18-22.

Koe kirkkohäiden tunnelma vaivattomalla ja kuitenkin henkilökohtaisella tavalla, vieraittesi kanssa tai vaikka ihan kahdestaan. Hääyönä on mahdollisuus avioliittoon vihkimiseen, avioliiton siunaukseen ja vihkivalojen uusintaan yhdessä Helsingin suosituimmista vihkikirkoista. Seurakunta tarjoaa puitteet ja järjestää tarvittaessa avioliiton todistajat - riittää kun hoidatte esteidentutkinnan ja järjestätte itsenne paikalle!

Parit vihitään yksi kerrallaan, mutta halutessaan samalla kertaa voidaan vihkiä esimerkiksi ystäväpariskunnat.

Varaa aikasi pastori Jenni Kalliolta, jenni.h.kallio@evl.fi.

Lue lisää

Tapahtuma Facebookissa

Hääyö. Ensisuudelma, jonka saat kokea uudestaan.