Ohita navigaatio Suurenna tekstikokoa Pienennä tekstikokoa
Suomen evankelis-luterilainen kirkko
Etusivu Ajankohtaista Uutiset Oisko tulta? -blogi ravistelee ennakkoluuloja
 
 


Oisko tulta? -blogi ravistelee ennakkoluuloja

Uutinen julkaistu 28.3.2012 Klo 8:09
Uutisen julkaisija: Kirkon tiedotuskeskus (Hae uutistuottajan muut uutiset)

Kirkon koordinoima seitsemän tekijän yhteisblogi Oisko tulta? on avattu verkkomedia Lily.fi:ssa. Nuorille naisille suunnattu blogi pureutuu tavallisen kristityn monisärmäiseen arkeen ja kertoo tekijöidensä näköisestä elämästä.

”Blogin tekijöinä haluamme kirjoittaa raikkaan arkisia, ennakkoluuloja ravisteleviaja uskoon kallellaan olevia tekstejä,” sanoo blogin koordinoija, pastori Minna Jaakkola.

Blogin sisältöjä tekevät muun muassa sarjakuvapiirtäjä Matteus Pentti ja valokuvilla bloggaava pastori Mari Leppänen. Postauksien aiheet liittyvät esimerkiksi lifestyleen, ihmissuhdeasioihin, arjen positiivisuuteen, kulttuuriin, sisustukseen ja seksuaalisuuteen.

”Toivomme että blogi saa aikaan vilkasta keskustelua lukijoiden parissa. Toivottavasti se innostaa myös muita bloggaamaan hengellisistä asioista”, toteaa Jaakkola.

”Toivotamme Oisko tulta? -palstan tervetulleeksi Lilyyn. Se on kiinnostava lisä laajaan aihevalikoimaamme. Lilyn lukijat ja tekijät haluavat pohtia myös elämän syvällisiä ja hengellisiä ulottuvuuksia”, sanoo Lilyn toimituspäällikkö Kati Toivanen.

Oisko tulta? –blogin osoite on http://www.lily.fi/palsta/oisko-tulta. Blogi on osa kirkkohallituksen Hengellinen elämä verkossa -hanketta.

Lily.fi on A-lehtien julkaisema monipuolinen verkkojulkaisu, joka yhdistää toimituksen luoman sisällön, käyttäjien blogit ja runsaan keskustelun. Verkkomedian aihealueisiin kuuluu laajasti kaikkea nuorten naisten elämään liittyvää. Lilyllä on yli 55 000 eri kävijää viikossa.

Lisätietoja:
Minna Jaakkola, pastori, p. 040 574 9662, minna.jaakkola@evl.fi

Kuvamateriaalia verkkouutisen liitteenä osoitteessa evl.fi -> uutiset -> Oisko tulta? -blogi ravistelee ennakkoluuloja 
 

Uutisen liitteet
Lisää uutisia aiheesta
Evl.fi on koko ev.lut. kirkon yhteinen verkkopalvelu.